Ny hemsida för Bilsport!

Från och med nu kan ni hitta vår nya hemsida på www.bilsportforsakringar.se 

Där kan ni läsa om de olika försäkringarna samt teckna försäkring till er tävlingsbil - för att gå direkt till Garage-, transport- och trafikförsäkring så använd följande länk: https://bilsportforsakringar.se/forsakra-bil/

Svenska Sportförsäkringar AB har sedan 2020-02-14 fusionerats in i moderbolaget Provin Insurance AB vilket gör att denna hemsida inte längre kommer uppdateras. Den går fortfarande att använda men viss information kan vara utdaterad varpå vi hänvisar till den nya siten eller ber er kontakta oss för vägledning.

Garageförsäkring

Svenska Bilsportförbundet i samarbete med Svenska Sportförsäkringar erbjuder numera sina medlemmar möjlighet att teckna en Garageförsäkring för sina bilsportfordon.

När du tecknar en Garageförsäkring så försäkrar du ditt fordon från bland annat brand och stöld. Fordonet är försäkrat för de belopp du anger. Det är du som kund som bär ansvaret att dokumentera med foton och kvitton gällande fordonets angivna försäkringsvärde.

Garageförsäkringen gäller i Sverige. Du kan även teckna en Transportförsäkring när du transporterar ditt fordon mellan olika tävlingar och evenemang. För att teckna en Transportförsäkring måste du ha en Garageförsäkring i botten.


För offertförfrågan fyll i nedanstående formulär.

När ni skickat er förfrågan så invänta svar på er angiva e-mail adress där ni får ett offertsvar eller följdfrågor så fort en handläggare har tittat på er förfrågan.

För frågor gällande försäkring:

Viktor Ageskär
Provins Insurance
063-55 65 12
viktor.ageskar@provinsinsurance.se

Försäkringsinformation

Försäkring kan tecknas för alla fordonklasser förutom:
Folkrace, Radiostyrd bilsport, Karting, Virtuell bilsport

Se villkor för garageförsäkring (pdf)

 

För offert fyll i nedanstående formulär


Persondata

Personnummer / organisationsnummer:

Namn:

Epost:

Adress:


    Internetmedia Kommunikationsbyrå AB